Víg Molnár Csárda

Víg Molnár Csárda

147 views
0

Víg Molnár Csárda Csopak gyönyörű üdülőövezetében található a 71-es főút mellett Balatonfüredtől 3 Km-re, Veszprémtől 12 Km-re.Saját parkolóval rendelkezik. Az épület 1950-60-as években a vízimalomhoz, mint lakás tartozott.

A malmok bezárása után 1971-ben kezdtek benne vendéglátással foglalkozni. Hosszú éveken át jól működő, híres vendéglője volt a gyorsan fejlődő falunak, amely a növekvő turizmusnak volt köszönhető.

Ízek, Borok, Balaton

A Vígmolnár Csárda egy kis családi vállalkozás, emberközeli, barátságos és közvetlen. Gasztronómiánk a magyar konyha alapjaira épül, amelyet a hagyománytisztelet, a regionalitás és innováció jellemez. Egy jó csárda a magyar konyha esszenciája, avagy régi klasszikusok újrahangolva.

Ételeinken keresztül szeretnénk bemutatni azt, amit mi a mai modern magyar konyháról tudunk és gondolunk. Kínálatunkat tradicionális és letisztult fogások alkotják amiket a mai gasztronómiai elvárásokhoz igazítottunk. Szeretnénk maradandó élményt nyújtani a hozzánk betérő vendégeknek egy kedves szóval, finom ételekkel, kiemelten kezelve a helyi termelőket… Ízeket… Borokat… Balatont

Víg Molnár Csárda tulajdonosai és személyzete

8229 Csopak, Kőkorsó u. 1.
Tel.: +36 70 297 4200
Email: info@vigmolnarcsarda.hu
Web: www.vigmolnarcsarda.hu