Lakoma Étterem & Magyar Feltalálók Múzeuma

Lakoma Étterem & Magyar Feltalálók Múzeuma

154 views
0

A világon bárhol találkozhatunk magyarokkal, ha nem is személyesen, de találmányaik életművük révén biztosan. A világ minden részén használnak olyan hétköznapi terméket, amelyekről a legtöbben nem is tudják, hogy magyarok találták fel, illetve magyarok által váltak ismertté.

Megszoktuk, hogy otthon és irodában, autóban és vonaton kényelem vesz körül minket. És nem is gondolunk bele, a mai jólétünk eredetére. Pedig megéri visszatekinteni azokra a feltalálókra. Ezért azokat a MAGYAR találmányokat és feltalálóikat szeretnénk bemutatni a LaKoma Étterem és Magyar Feltalálók Múzeumában. Sok meglepő dologgal találkozhatunk. Lesznek ismertek, ismeretlenek, halottak és még élők, fiatalok és öregek, akikre büszkék lehetünk.

A Múzeumban kronologikus időrendi sorrendben tekinthetik meg a találmányokat, már a honfoglalástól elindulva. A magyarság sok mindennel ismertette meg a világot, amiket a mai napig használ az emberiség. Az egyes találmányok nem fűződnek személyekhez, hanem az összmagyarsághoz. Várjuk Önt is szeretettel éttermünkben és a Magyar feltalálók múzeumában, ahol kiváló magyar és különleges nemzetközi ételekkel, magyar találmányokkal találkozhat kellemes, elegáns és nyugodt környezetben.

Ízelítőül pár magyar találmány: KANÁL, GOMB, FEHÉRNEMŰ, KENYÉR, TARHONYA, SZAPPAN, ACÉLRUGÓ, FORD T-MODELL, DIAVETÍTŐ, SZÓDAVÍZ, VILLANYMOZDONY, PLAZMALÁMPA, GÖMBÖC, ÜVEGBETON.

Elérhetőségek:
Lakoma Étterem & a Magyar Feltalálók Múzeuma
8360 Keszthely, Balaton utca/Str. 9.
www.lakomaetterem.hu
Tel.: 06 83/313-129, 06-30/9579-915
Nyitva tartás: Hétfő – Vasárnap: 11:00-22:00