Pelso Cafe

Pelso Cafe

26 views
0

Ha Keszthely belvárosában jársz, feltétlenül meg kell pihenned egy kis időre a Pelso Café teraszán! A sétálóutca végén, a római kori várkert szomszédságában található épület a Fő tér és a belváros legnagyobb zöldövezeti játszóterével körbeölelve helyezkedik el, ideális helyszínként szolgálva üzleti-, baráti- vagy romantikus találkozóknak, de egyedi lehetőséget nyújtva a családosok, kisgyerekesek számára is.
A kávézónkban kávékülönlegességek, Szamos desszertek, tourmixok, különleges limonádék szerepelnek, de ha megéheznél is találsz kedvedre valót kínálatunkban. A kellemes, hangulatos környezetben profi kiszolgáló személyzet vár, hogy maradandó legyen pihenésed. A figyelmesség mellé Wi-Fi jelszó is jár, gondolva a szörpözés mellett szörfözési igényetekre is, ha esetleg utána szeretnétek járni, mit érdemes megnézni a közelben. Mert látnivaló bőven akad Keszthelyen.
A jó hír, hogy a Pelso Cafe nem csak a nyári szezonban, hanem egész évben nyitva tart, így akár itt élsz a városban, akár turistaként érkeznél, mindig jól fog esni egy kis kényeztetés, amire nálunk naponta számíthatsz.

Nyitva: 8-19h

Elérhetőség:

Keszthely, Kossuth Lajos utca 38.
(83) 315 415

Pelso Cafe – Coffee Shop in Keszthely (business.site)