Szent István Hotel – Balatonlelle (Hotel Piros)

Szent István Hotel – Balatonlelle (Hotel Piros)

402 views
0

A Szent István Hotel – Balatonlelle üdülőváros szívében várja vendégeit, csupán néhány lépésre a magyar tenger partjától!

2013-ban szállodánk nagyszabású felújításon esett át!

Felújított szobáink mindegyikét felszereltük hűtőszekrénnyel és televízióval. Az egész szálloda területén ingyenes wifi fogható!

Elhelyezkedés: Mindössze fél perc sétára a vasútállomástól, s Lelle nyüzsgő főterétől, ahol a nap minden szakában programok és hangulatos éttermek várják a kikapcsolódni vágyó látogatókat.

A szabad strand bejárata csak egy ugrás, míg a nevezetes Napfény Strand homokfövenye három könnyed percnyi sétára található szállodánk kapujától. Ugyancsak a közvetlen közelben található a Móló sétány, a szabadtéri mozi, valamint a Kishegy borospincéihez vezető „kisvonat” kezdőállomása.

Szolgáltatás: Hotelünk az idei szezonban is mérsékelt árakkal és többféle kedvezménnyel várja minden kedves vendégét!

Szobáinak mindegyike saját fürdőszobával felszerelt, 70%-ban saját erkéllyel is rendelkezik. A hálóhelyiségek burkolata valamint bútorai egyaránt megújultak az idei szezonra!

A bőséges svédasztalos reggeli mellett lehetőség adódik a vacsora elköltésére is fix menüs formában, a 12 év alatti gyermekek számára féladagos kedvezménnyel.

Nagy befogadóképességű, 180 m² ebédlőnkben, valamint 110 m² lobbynkban, vállaljuk konferenciák és további rendezvények lebonyolítását.

A közösségi tereken, pingpong, biliárd és italbár várja a szórakozni vágyókat.

Zárt parkolónkban ingyenesen elhelyezhetik gépjárművüket.

Elérhetőségeink:
Szent István Hotel – Balatonlelle: 8638 Balatonlelle, Szent István utca 6.
0630/982-01-45
[email protected]

www.piroshotel.hu