Zamárdi

Zamárdi

279 views
0

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legszebb, családias üdülőhelye. Különleges vonzereje a gyermekes családok számára ideális több kilométer hosszú gondozott, játszóterekkel, vizesblokkokkal ellátott, füves szabad strand.

A strand használata a város egész területén ingyenes. A fürdővendégek biztonságára ingyenes elsősegélynyújtó pont és vízimentő-szolgálat ügyel. A vízben és a parton minden korosztály éven át talál sportolási, szabadidős lehetőségeket: szörfözés, vízibicikli, horgászat, strandolás, korcsolyázás, fakutyázás, kalandpark, segway-túrák, paintball, kerékpározás, tenisz, íjászat, gokart, strandröplabda stb…

Zamárdi erdős lankáin kijelölt turistaútvonalak segítik a gyalogos, kerékpáros túrák résztvevőinek tájékozódását.

Áprilisban negyedik alkalommal nyitjuk idén a Balaton kör kerékpárversennyel a szezont április 27-28-án.

Júliusban és augusztusban a Tourinform iroda a „Zamárdi séták” ingyenes túravezetés keretein belül mutatja be az érdeklődőknek a település nevezetességeit. A Kő-hegyi kilátóból csodálatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, tiszta időben pedig a csillogó víztükörre Kenesétől Badacsonyig és déli irányban a Somogyi dombságra. A várost körülölelő dombok szőlőskertjei finom borokkal hívogatnak.

Csökkentse nyaralásának kiadásait a kedvezményeket nyújtó „Zamárdi kártyával”. Színvonalas szálláshelyekkel, éttermekkel és jó programok színes választékával várjuk vendégeinket.

Információ:

Tourinform Zamárdi
8621 Zamárdi, Kossuth u.16.
Tel./fax: 84/345-290
E-mail: [email protected]
Web: www.zamardi.hu