Villa Dorottya

Villa Dorottya

66 views
0

Közép-Európa legnagyobb állóvízének, a Balaton partjának egyik legkedveltebb üdülőhelye Balatonföldvár.

Településünk a Balaton déli partján, Siófoktól 15 km-re található. Könnyen megközelíthető közúton és vasúton egyaránt, valamint a Kiliti-, Sármelléki repülőtér is könnyen elérhető. Területe hosszan érintkezik a Balaton vizével, szabadstrandjai jól felszerelt, tiszta körülmények között biztosítják a kellemes fürdőzést. A város az egyik legkedveltebb Balaton parti üdülőhelyek közé tartozik. A település teljes területén ingyenes a parkolás. A városban hangulatos éttermek működnek, ahol a magyar specialitásoktól kezdve minden nemzetközi konyha ízei megtalálhatók.

Büszkeségre ad okot, hogy Földvár több évben is elnyerte a „Virágos Város” kitüntető címet.

A hotel a város központjához közel, csendes parkosított környezetben található. Rövid sétát téve megcsodálhatjuk a Balaton egyik legszebb hajó- és vitorláskikötőjét. Szállodánkhoz étterem és bár tartozik, ahol reggelivel állunk vendégeink rendelkezésére. A kertben fürdőmedence teszi kellemesebbé az itt eltöltött időt. Gyermekeknek minijátszótér, csúszdával, hintával, mászókával és homokozóval.

Szobáink külön zuhanyzóval, balkonnal, televízióval, telefonnal felszerelt, hangulatosan berendezett szobák, melyek biztosítják a nyugodt, kellemes pihenést. Egyes szobáink légkondicionálóval felszereltek. Zárt parkolónk és 24 órás portaszolgálatunk az ön kényelmét és biztonságát szolgálják.

Szállodánk 44 fő befogadására képes. Vendégeinknek svédasztalos reggelit biztosítunk. Különtermünk, tréningek, továbbképzések, konferenciák szervezésére alkalmas, melyhez megfelelő technikai berendezéseket biztosítunk.

Viszontlátásra a Villa Dorottyában!

8623 Balatonföldvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 13.
Email: [email protected]
Telefon: +36-84-340-085
Mobil: +36-30-747-3062
Weboldal: www.villadorottya.hu