Hotel Villa Pax

Hotel Villa Pax

21 views
0

Köszöntjük Balatonalmádiban, a Hotel VILLA PAX-ban, a nyugalom szigetén!

Képzeljen el egy hamisítatlan mediterrán hangulatú szállodát csodálatos környezetben! Egy olyan helyet, ahol a kellemes atmoszféra mellett a családias vendégfogadás teszi teljessé az Ön kikapcsolódását. Érezze a személyes törődést és a figyelmet! Adja át magát a kényelemnek és élvezze szolgáltatásainkat!

A minden komforttal felszerelt, tágas, légkondicionált, panorámás teraszos szobáink nyújtotta kényelmet kimagasló szolgáltatásaink teszik teljessé. A szobák mindegyike rendelkezik műholdas TV-vel, fürdőszobával, vezeték nélküli internet csatlakozással, hűtőszekrénnyel és légkondicionálással.
Szállodai  szobáink megtervezésénél és kialakításánál igyekeztünk a legapróbb részletekre is odafigyelni. Alapvető szempont volt a minőségi anyagok használata.

  • 3 db 20 m2-es igényes és modern berendezésű klasszikus szobánk kényelmes elhelyezést biztosítanak egy vagy két fő részére.
  • 7 db déli fekvésű 35-40 m2-es teraszos lakosztályunk – kilátással szállodánk kertjére és medencénkre – akár 4 fő kényelmes elhelyezését is lehetővé teszi.
  • 1 db 50 m2-es exkluzív lakosztályunk még több kényelmet kínál vendégeink részére. A lakosztályhoz nagy méretű kerti bútorokkal berendezett terasz is tartozik.
  • 2 db konyhával felszerelt – egyenként 45 m2-es – apartmanunk azok számára lehet jó választás, akik szeretnék igazán otthon érezni magukat.

Szállodánk egyedülálló helyszíne lehet egy-egy jeles családi és baráti eseménynek, mint születésnap, évforduló, esküvő, eljegyzés, családi és baráti összejövetel, osztálytalálkozó, ballagás.
A mai rohanó világunkban már szeretteinkre is kevés időt tudunk fordítani, így egy-egy nagyobb esemény jó alkalom családunk kis és nagy, fiatal és idősebb tagjainak összehívására.
Rég nem látott gimnazista osztálytársainkkal, barátainkkal egy közös bográcsozás vagy svédasztalos vacsora tökéletes egy kis nosztalgiázásra.
Zárt körben, zavartalanul oszthatják meg egymással régi szép emlékeiket, mesélhetnek az eltelt évek élményeiről. A rendezvényhelyszín lehetőséget biztosít akár vetítésre is, így a polcok mélyén megbúvó iskolai videókat sem érdemes otthon hagyni!
A születésnap nem csak gyermekkorban fontos esemény, hívd el barátaidat, családodat egy feledhetetlen születésnapi mulatságra, melyre egyedi programokat biztosítunk, hogy a „Nagy nap” mindenkinek emlékezetes maradjon!

A két magas színvonalú konferencia termünk a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelve kitűnő helyszínt biztosítanak tréningeik, kiállításaik és rendezvényeik lebonyolításához.
Ha Ön olyan rendezvényeket szeretne partnerei, ügyfelei, vagy akár munkatársai részére szervezni, amelynek során fontos, hogy kicsit elbújjanak a világ zaja elől, akkor szállodánk a legjobb választás.

Cím: 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 8-10.
Tel: +36 88 438 584, +36 30 334 7101
E-mail: [email protected]

Weboldal: www.hotelvillapax.hu