Csopak

Csopak

262 views
0

Kapocs hagyomány és pihenés között…

A szelíd, szőlőkkel tarkított Balaton-felvidéki dombok alatt, egykor vidáman őrlő malmaival a Nosztori-völgyig felkapaszkodó Csopak település hamisítatlan Balaton-parti bájával és egyedülálló íz-világot felmutató boraival méltán nyerte el látogatóinak feltétlen szeretetét.
A község programkínálatával az idei évben is szeretné hiánytalanul kiszolgálni a pihenni vágyók kultúra és kikapcsolódás iránti igényeit.
A tavaszi időszakban Csopak ideális úti cél lehet az aktív pihenést kedvelők számára, hiszen a neves borászok pincéinek meglátogatása után érdemes a település izgalmas múltját őrző emlékeit is felkutatni:a korhűen berendezett Plul-malmot, a Veszprém felől érkezőket magányos felkiáltójelként fogadó Csonkatornyot, az egykori középkori Szent Miklós templom romjának néma köveit, Ranolder János romantikus villáját, vagy éppen az angolkisasszonyok páratlan szépségű nyaralóját. A hosszú, Balaton-parti séták, vagy egy rövid kirándulás a Csákány-hegy fenyvesek fölé magasodó kilátójáig alkalmas időtöltésül szolgálhatnak a természetet, csendet keresőknek.
Várjuk Önöket szeretettel – ha Balaton, akkor Csopak!

Tourinform Csopak:
Csopak, vasútállomás
Telefonszám: (87) 575 000
www.balatonriviera.hu