Nyomozz velünk Badacsonyban!

Nyomozz velünk Badacsonyban!

128 views
0

Egy páratlan városfelfedező játék program Badacsonyban!

  • Kinek ajánljuk? – Szerelmes pároknak, baráti társaságoknak, családoknak (min. korhatár: 16+), üdülővendégeknek, borbarátoknak…
  • Mit nyújtunk? – 3 órás feledhetetlen élményt 2-5 fő részére. Kiterjesztett valóság élményű városi nyomozós játékot
  • Hogyan játszható? – megvásárlást követően Android, iPhone mobil telefonon vagy Android és iPad tableten

A badacsonyi Kékesdy-család tragikus története az 1700- 1800-as évekre nyúlik vissza. Megismerjük a gazdag szőlőbirtokos család, a Kékesdyek történetét. Ármány és szerelem, születés és halál, testvérféltékenység és ádáz harc, izgalmas fordulatok övezik szereplőink sorsát. Vajon mi minden történt velük és mi lett a hatalmas és virágzó badacsonyi szőlőgazdaságból?

Elkísérheted főszereplőinket és ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz izgalmas AR (kiterjesztett valóság) és GPS alapú mobil telefonos játékunk beszerzésével és lejátszásával. Sőt, kicsit más szemmel láthatod Badacsonyt, ezt a gyönyörűséges és egyedülálló formát öltő hegyet, miközben sok új dolgot is megtudhatsz, megismerhetsz.
Ha Badacsonyban jársz, Nyomozz Velünk, most Android, iPhone mobil telefonoddal vagy iPad tableteddel!

Játszhatsz egyedül is, de még izgalmasabb, ha barátaiddal, családoddal indultok a nagy kalandra felfedezni Badacsonyt. De minthogy nyomozós játékunkban egy romantikus szerelmi történettel is találkoztok, játszhatjátok ketten kedveseddel, leendő menyasszonyoddal, vagy vőlegényeddel.

Ez a badacsonyi nyomozós túra magyar és angol nyelven is elérhető. A játék a Tourinform Iroda mellől indul: Badacsonytomaj, Park u. 14.

További információ a weboldalon.