Hotel OTP Balatonszemes

Hotel OTP Balatonszemes

1320 views
0

A Balaton déli partjának egyik gyöngyszeme Balatonszemes, a népszerű és kedvelt település, ahol gondozott utcákkal, virágos zöldterületekkel és barátságos vendégszeretettel várják a pihenni vágyókat. A település kiválóan megközelíthető az ország minden részéből, Budapesttől például körülbelül 1 órányi autóútra található.
A Balatonszemesi Hotel OTP legfőbb vonzerejét természetesen a Balaton közelsége jelenti, hiszen közvetlenül a tó partján helyezkedik el, de emellett számos turisztikai attrakció is megtalálható a szálloda környezetében. A pár éve felújított szálloda egy időben 150 vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé, míg a szobák kialakításának köszönhetően igény esetén akár 260 fő elszállásolását is biztosítja. Emellett a szálloda különösen alkalmas nyaralóhely kisgyermekes családok számára, ugyanis 3 éves kor alatt a szállás és ellátás díjtalan. A kisgyermekeket ráadásul a számukra kialakított – és gyorsan népszerűvé vált – játszószoba és gyermekmedence is várja. A nyári időszakban a nagyobbacska gyerekekről is gondoskodnak: őket képzett animátor szórakoztatja, aki többféle programmal – például kézművesedéssel, lufi hajtogatással, arcfestéssel, vetélkedőkkel – teszi izgalmassá a családi nyaralást. A felnőttek sem maradnak szórakozási lehetőség nélkül, hosszú hétvégéken és az ünnepek alkalmával a hotel által szervezett beltéri és kerti partikon, valamint kulturális programokon érezhetik jól magukat. 2018-tól a szálloda a Dél-Balatoni Borút minősített állomása lett.

Szolgáltatások:
sportuszoda, gyerekmedence, szolárium, finn- és infraszauna, jakuzzi, edzőterem, sószoba, teniszpálya, játszótér, grillterasz, bográcsozás, szalonnasütés, borkóstoló, borvacsora

2021 AUGUSZTUSIG ÁTMENETILEG ZÁRVA!

Elérhetőség:
Cím: 8636 Balatonszemes, Parti sétány 159.
(Bejárat az Ady Endre utca 42. felől)
Telefon: 84/ 560-911
E-mail: [email protected]

Web: balatonszemes.otphotel.hu