Admiral Panzió*** Keszthely

Admiral Panzió*** Keszthely

33 views
0

Keszthely üdülőövezetében, de mégis a belvároshoz közel, hatalmas gondozott parkban elhelyezkedő, családias hangulatú hotelünk májustól – szeptemberig várja a pihenésre vágyókat. A panziótól csupán pár perc séta Gyenesdiás legnépszerűbb strandja és a vitorláskikötő, a balatoni bringa-út. Nemcsak a part, hanem Keszthely legnépszerűbb bevásárló központja és a belváros is nagyon közel van.

Villa: egyszerűsége ellenére igényesen berendezett, hangulatos épület. Mivel itt 4 szoba (2 darab 4 fő befogadására alkalmas apartman, és 2 darab 2 ágyas szoba) található, egy-egy nagyobb család vagy baráti társaság egyszerre megtöltheti, hogy kizárják a külvilági nyüzsgést.

Zámor épület: Reggelente vendégeink itt fogyaszthatják el a gazdag választékú svédasztalos büféreggelit. Az épület saját kerthelyiséggel rendelkezik. 4 db kétágyas, 6 db 3 ágyas szoba vehető igénybe az épületben.

Főépület: egyedi stílusban épült, az utca frontjában. Belseje elegáns harmóniát áraszt, bármekkora családnak megfelelő szobatípusokkal. Az épületben 14 db szoba áll rendelkezésre, 2-5 ágyas elrendezésben.

A 3 épületben egy biztosan közös: az óriási, 2000 m2-nyi zöldfelület, ahol állnak.
A hatalmas- parknak is nevezhető – kertben, ízléses virágkavalkád és ápolt gyepszőnyeg fogadja a látogatót.
A kültéri úszómedence, napernyők, napágyak, grillterasz, a gyermekeket pedig játszótér várja.

Elérhetőség:

Cím: 8360 Keszthely, Pázmány Péter utca 1.
Telefon: +36-83/314-368
Fax: +36-83/314-143
E-mail: [email protected]

https://admiralpanzio.hu/