Balatongyörök

Balatongyörök

168 views
0

Balatongyörök… megállít a szépsége!

Balatongyörök a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb üdülőhelye már több, mint száz éve. A település a Nyugat-Balaton keleti kapuja, Keszthelytől mindössze 10 km-re található. A Szépkilátóról nyíló páratlan panoráma, a családi paradicsomnak számító strand, a virágos utcák és a sokszínű programok Balatongyörököt a Balaton egyik gyöngyszemévé teszik.
Balatongyörök egész évben sokszínű programokkal várja a családokat, a fiatal generációt és az idősebbeket is!
A balatongyöröki községi strand egy igazi családi-és gyermek viziparadicsomhosszú homokos, lidós partszakasszal, árnyas és napos területek váltakozásával ideális fürdőhely a családok számára, ahol a gyermekanimáció mellett vizikosár, tenisz, strandröblabda, sportszerkölcsönző lehetőség és gasztronómia élmények várják a strandolni vágyókat.
Aktív kikapcsolódásra vágyik? Akkor Balatongyörökön jó helyen jár! Fedezze fel a települést két keréken, barangolja be a Keszthelyi-hegységet és élvezze a balatoni panorámát kilátóink egyikéből!Kerékpárkölcsönzésre a Tourinform irodában (Balatongyörök, Kossuth u. 64.) van lehetőség, ahol elektromos kerékpár is bérelhető.
Rendezvényeink elsősorban a tavasztól nyárig tartó időszakra koncentrálódnak. Április utolsó hétvégéjén Palacsintafesztivállal, májusban a Nyitott Balaton programjaival, a nyári szezonban Borfesztivállal és minden csütörtökön JazzFiestával várjuk vendégeinket!
Mindemellett Balatongyörökön az év bármely időszakában kellemes időtöltést ígér: kristálycsiszolás bemutatók, golfozás, minigolf, horgászat, túrázás, kerékpározás, Pálinkaház látogatás és még számos élmény várja Balatongyörökön!

Információ:

Balatongyöröki Turisztikai Egyesület
8313 Balatongyörök, Kossuth L. u. 64.
+36 83/346-368 | +36 30 616 8952
[email protected]
www.balatongyorok.hu