Valentin nap co-vid idején

Valentin nap co-vid idején

30 views
0

Mindenképp rendkívüli a tavalyi év és talán az idei jó része is, főleg ha a szerelemre gondolunk. Márpedig Valentin napon mi másra is gondolhatnánk? Karantén idején is, de a lezárások alatt is leszűkültek a lehetőségek a szerelmesek, leendő párok számára.
Ha nem is mindenki, de sokan bizony ünneplik a szerelmesek napját Magyarországon is. Főleg talán a fiatalabb korosztály. De miért ne lehetne ez egy különleges nap az idősebbeknek is? Programszegény életünkben ez egy jó alkalom felpezsegni, beindítani párunkat egy jó kis esti társasra vagy filmnézésre!
Érdekes statisztikát olvashatunk egy korábbi cikkben – de hisszük, hogy ma is mérvadó – miszerint Valentin nap estéjén a pornó oldalak látogatottsága a felére csökken, a Tinder látogatottsága viszont növekszik. A Valentin szóra a google-ben ezen a napon több mint 1000 %-kal többen keresnek rá, és a “szerelem”, “szenvedély”, “romantika”, “masszázs” szavak a legkeresettebb tartalmak ezen az estén. Talán nem véletlen egybeesés.
Idén híján leszünk a romantikus éttermi vacsoráknak, a nyilvános pezsgős tête-à-tête találkáknak, de még egy esti sétában se nagyon bízhatunk, hacsak nem érünk haza 8 óráig és annyira fűt a szerelem, hogy jól bírjuk a mínusz fokokat.

Marad tehát az otthoni ünneplés. Egy szál virág, finom vacsora, halk zene, pezsgő, bor vagy egy elbűvölő fehérnemű. Azért ezek elég jó kis lehetőségek.
Ne is panaszkodjunk, hiszen meghitten kettesben nagyokat nevetve vagy éppen aprókat kuncogva lehet beszélgetni, búgni és bújni kedvesünkkel a jó meleg szobában, és még egy jó kis (nem akció!) film is szóba jöhet.

Kiemelt kép: freestocks az Unsplash -ről.

A szerzőről