Újra Bringa Farsang lesz Siófokon

Újra Bringa Farsang lesz Siófokon

26 views
0

Hogy lehet téli sport is a bringázás, azt az is bizonyítja, hogy idén is megrendezésre kerül a négy évszakot felölelő bringa túrák téli eseménye, a Bringa Farsang, másnéven Téli Bringa Túra, amely évről-évre egyre több embert mozgat meg. 

2019-ben és 20-ban már mindenkinek volt lehetősége részt venni a Balaton-Felvidéki Kerékpáros Egyesület által szervezett Bringa Farsangon, amely egyben a sportaktiv.hu által hirdetett évszakos túrák téli programja. 

Aztán a koronavírus beleköpött mindannyiunk levesébe, ám idén már újra megrendezésre kerül a vidám, beöltözős kerékpártúra. A nevezés előzetesen történik – ha szerencséd van, még beférsz, a weboldalon található linkre kattintva nevezhetsz.

A 2022. február 26-án tartandó túra Balatonfüredről indul 9 órakor, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központtól, ide is érkeznek vissza a résztvevők. A korábbi évekről láthatunk kedvcsinálót is a Füred Tv jóvoltából.

Útvonal: Balatonfüred – Tihany (kompátkelés) – Zamárdi – Siófok – Balatonaliga – Balatonakarattya – Balatonkenese – Balatonfűzfő – Balatonalmádi – Alsóörs – Csopak – Balatonfüred

Melegedő és frissítőpontok:

– Siófok – Balaton Colors Beach Hotel 24. km-nél
– Balatonvilágos – Magas part, Polgármesteri Hivatal 37. km-nél
– Balatonkenese – Vadkacsa Étterem&Panzió 47. km-nél
– Alsóörs – Tourinform Iroda 68. km-nél
– Balatonfüred – Balaton Szabadidőközpont 78. km-nél (befutó)

Túratáv: 78 km, Balaton – Keleti medence, kiskör. Útvonal a kijelölt balatoni kerékpárúton halad, ahol a hivatalos táblázás nem megfelelő kiegészítő jelző táblákat helyeztek el a szervezők. Célba érkezés után tombolasorsolás is lesz, ahol több százezer forint értékű tombola tárgy kerül kisorsolásra a prémium nevezési díjat fizető indulók között. A fődíj egy KROSS kerékpár

A szerzőről