Tavasszal új fesztivállal várja a magyar tenger a gasztronómia szerelmeseit

Tavasszal új fesztivállal várja a magyar tenger a gasztronómia szerelmeseit

16 views
0

A Balaton legkerekebb gasztrofesztiválja: 2024. március 8-17. között először rendezik meg a TASTE BALATON-t, mely nemcsak a gasztronómiáról, de a találkozásokról, a kultúráról, a Balatonról, és ezek összefonódásáról szól majd.

Az alapítók egy olyan balatoni fesztivált álmodtak meg, ahol az éttermek a saját helyükön mutatkozhatnak be: a TASTE BALATON keretében tehát mindenki az események részese lehet, így könnyen egy főzős workshopon, egy szabadtéren megterített asztal körül vagy egy időutazáson találhatod magad, de az is megtörténhet, hogy kedvenc énekesed zenél majd a vacsora mellé.

A 10 napos fesztivál 26 kiemelt balatoni étterem, gasztrohotel, valamint borászatok, kulturális intézmények és a Balaton Bike 365 összefogásával jön létre. Minden csatlakozó étterem különleges, csak ebben az időpontban elérhető menüvel és válogatott programokkal készül, így minden esemény egyszeri és megismételhetetlen!

Fotó: Chripkó Lili/Taste Balaton

Közel 100 különleges program közül választhatsz, a kiemelkedő gasztroélmények mellett részt vehetsz koncertvacsorán, könyv- és divatbemutatón, gasztrosétán, kiállításokon és workshopokon is.

A programokról és a részt vevő éttermekről a tastebalaton.hu weboldalon részletesen is tájékozodhatsz!

A nyitókép forrása: unsplash.com

A szerzőről