Sokkal tudatosabban tudunk választani és kevesebbet is költünk -a NekedTeremnél

Sokkal tudatosabban tudunk választani és kevesebbet is költünk -a NekedTeremnél

32 views
0

Sikeresen szakmát váltani csak lelkesedésből lehet. Molnár Eszter foglalkozott marketinggel, majd évekig lakberendező volt, amikor lelkesedésből elkezdte felépíteni párjával a NekedTerem webáruházat. 

PARTLAP: Mi volt az oka, hogy váltottál?

Kilenc éve szerettünk volna egészséges és hazai termesztésű élelmiszereket enni. A kezdeti időszak döcögős volt, mert sok termelő idegenkedett az online értékesítéstől. A beszerzés azonban nem volt mindig egyszerű, ráadásul azt éreztem, hogy amikor eljutok végre a piacra, akkor nagyon sok felesleges dolgot is megveszek. Ezért kényelmesebb és sokak számára hozzáférhető megoldáson gondolkodtam. Ráadásul, az oldalon recept dobozokkal és szezonális dobozokkal is segítjük a választást. Sokkal tudatosabban tudunk választani és kevesebbet is költünk, miközben helyi élelmiszert vásárolunk.

PARTLAP: A Telecom online üzleti szolgáltatásait népszerűsítő reklámfilmjében szerepelsz. Hogy lett belőled egy multi reklámarca?

Számunkra is meglepetés volt, hogy minket választottak.  A kiválasztási szempontok között hangsúlyos volt a pozitív fogyasztói visszajelzések, a Covid helyzetre és az ebből fakadó Home office-ra való gyors reagálás és a merészség. PARTLAP : Kik a beszállítóitok?

– Az első beszállítóinkkal piacokon, illetve termékkóstolókon ismerkedtünk meg, ekkor még sokan nem láttak fantáziát az online értékesítésben. A zöldség és a gyümölcs mellett most már húsárut, olajos magvakat, lekvárokat és borokat is forgalmazunk. Ma már ott tartunk, hogy a termelők egymásnak ajánlják a nekedterem.hu-t, vagyis bíznak bennünk. Számunkra a járványhelyzet piaci bővüléssel járt, hiszen olyan beszállítók kezdtek nálunk kopogtatni, akik korábban a HORECA-szektort látták el áruval.  Már üzletet is nyitottunk, Tervezzük az üzlethálózat bővítését is franchise partnereken keresztül, de ez még a jövő…

Tavaly óta pedig már hetente kétszer szállítunk a Balatonhoz is. Bízunk benne, hogy sokan elkerülik majd nyaralás alatt a boltok tumultusát, a sorbanállást és a cipekedést és a nekdterem.hu kényelmes házhozszállítást választják.

Ha te is szeretnél minőségi, friss gyümölcsöt rendelni, akkor itt találod a nekedterem.hu-t: https://nekedterem.hu/

A szerzőről