Mi is a Balcsikék?

Mi is a Balcsikék?

786 views
0

Egy szín, ami egyszerre kék is, zöld is – akár a Balaton.
És egy design márka, ahol két fiatal grafikus mutatja be milyen különleges a Balcsi!

 A koncepciónk

Csapatunk két tervezője Tuli-Berke Adrienn Tihana és Tuli Krisztián tavaly indították el a Balcsikék márkát, ahol minden a Balatonhoz kötődik. Küldetésünk, hogy minél változatosabban mutassuk be a Balcsi atmoszféráját egyedi grafikáinkkal és design termékeinkkel. Rengeteg stílusban alkotunk és a designon belül mindig újabb és újabb területeken és technikákkal dolgozunk, egy-egy balatoni hangulatra fókuszálva.

Kollekciók és újdonságaink

Balcsikék ruhák, táskák, ékszerek és kisállatoknak tervezett kiegészítők is készülnek. Szezonok helyett inkább hangulatokra építjük a kollekcióinkat: hol minimalista és modern formavilágot csempészünk a grafikákba, hol a mesés elemek és a Balaton misztikus lényei vannak középpontban, vagy éppen kedvenc kiránduló helyünk, Tihany varázsát jelenítjük meg. Az őszi ékszereink modern kézi hímzéssel készültek, a téli Jég kollekciónk pedig kézzel festett és jégfóliával kevert üveglakk technikával. Fontosnak tartjuk, hogy minden termékünk itthon készüljön, csak magyar nyomdákkal dolgozunk együtt és az ékszereinket mind saját kézzel készítjük.

Legújabb kollekciónk „Az én Balcsim” nevet kapta, a színek és érzések igazi harmóniájaként. Lenyűgözőnek tartjuk, hogy milyen sokféle színben tud pompázni a Balaton és minden árnyalathoz mennyire más hangulatot társítunk – ez ihlette az egyszerre elegáns és közben kicsit bohém ékszereinket. Fontosnak éreztük, hogy a kollekció megjelenésén kívül praktikusságában is passzoljon a Balatonhoz, ezért olyan anyagokat használunk, amivel bármikor csobbanhatunk egyet a Balcsiban: nemesacél medálokkal és gyöngyökkel, Swarovski kristályokkal készülnek.

Webshopunkban (balcsikek.hu) és budapesti showroomunkban: a Noborder szalonban egész évben megtalálhatóak a termékeink. A Balaton körül több városban is felbukkanunk, az aktuális design vásáraink és viszonteladóink listáját a honlapunkon találjátok.

Webshop: www.balcsikek.hu

Instagram: @balcsikek

Facebook: @balcsikek