Megjelent a PARTLAP Magazin 2020-as tavaszi száma

Megjelent a PARTLAP Magazin 2020-as tavaszi száma

88 views
0

Kedves Olvasó,

Van egy megérzésünk a 2020-as évvel kapcsolatban… Ez az év más lesz, mint a többi!

Körülöttünk állandó a változás… egyre szélsőségesebben változik az időjárás, akár egyik napról a másikra, egyre több mindent zsúfolunk bele egy napba, mert mindenre azonnal és most van szükségünk, egyre gyorsabb a fejlődés és ezzel együtt a mindennapjaink. Ez nem feltétlenül probléma, de ebben a hektikus, agyonzsúfolt világban mindenkinek szüksége van az állandóságra, mindenki ki van éhezve a megszokottságra.

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy egy ilyen állandó és biztos dolog a PARTLAP magazin.

És ezt nem egy felvágós kijelentésként kiáltjuk a nagyvilágba, inkább büszkén és magabiztosan vállaljuk: idén már 13. éve, hogy iránytűként segítünk eligazodni a balatoni turizmus lehetőségei között.  De megrettentünk-e a 13-as számtól?… Cseppet sem! Bátrabbak lettünk tőle, elhivatottabbak vagyunk, mint valaha!

Az elhivatottságunk bizonyítéka, hogy még olvasmányosabbá tesszük a kiadványt, mert nem egy programdarálót szeretnénk felmutatni, hanem egy olyan turisztikai magazint, melynek segítségével az olvasó megízlelheti a balatoni életérzést, amely olyan kérdéseket jár körül, amelyek elgondolkodtatnak a mindennapokról, amely olyan mankót ad az érdeklődők kezébe, amire támaszkodva mindenki hasznos információkat kap a minőségi kikacsolódás lehetőségeiről.

A Magazin elérhető a Balaton körüli információs irodákban illetve online ide kattintva>>

Tervezzünk együtt 2020-ban is, tervezzünk a Balatonnal!

A Szerkesztőség