Lélekfürdő Igalon

Lélekfürdő Igalon

92 views
0

A Balaton déli partjától csupán 40 km-re található Igali-Gyógyfürdő színes és aktív programokkal várja a fürdőzőket ősszel és télen is. Európa egyik legjobb gyógyvize tör fel a mélyről, melynek gyógyító hatását kihasználva 7 medencében van lehetőségünk fürdőzni, kikapcsolódni, gyógyulni.

A kitűnő minőségű termálvíz lehetőséget nyújt számos gyógykezelés, úgy mint: gyógymasszázs, súlyfürdő, tangentor, parafangó iszapkezelés megvalósításához, a főként télen népszerű szaunavilág pedig  minden hétvégén változatos szaunaszeánszokkal vár.

Igalon a fürdőzés nem csak nyáron népszerű,

köszönhetően a télen is különleges és élvezhető fürdőzést biztosító meleg vizű medencéknek, melyeket változatos programokkal varázsolnak még vonzóbbá. Legtöbb eseményük valamilyen tradícióhoz, népi hagyományhoz kapcsolható, így:

Október 5-én a német sörfesztivál mintájára, kerül megrendezésre az igali OktóberFest. A fesztivált már 4. alkalommal tartják a fürdőben, mely igen nagy népszerűségnek örvend. Egész nap sörkülönlegességekkel, sörakciókkal és bajor ételekkel várják a fürdőzőket. Délután és este népviseletes fellépőkkel, sramli zenével és fergeteges sváb medencebállal emelik a buli hangulatát. A fesztiválon ezúttal mindenki fürdőruhában van, mindenki táncol a vízben, senki sem fázik, a zenészek néha a „vízen” járnak és itt a testi hidratálás nem csak belülről történik majd.

Október 30-án Oldtimer kiállítás a fürdőben! Autócsodák gurulnak be a Pécsi Veteránjármű Egyesület szervezésében. Aki rajong a nem mindennapi autócsodákért, annak itt a helye Igalon. 20-30-40 éves legendák, kitűnő állapotban sorakoznak majd fel a Gyógyfürdő területén.

Október 12-13-án őszi feltöltődésre, Autentikus Egészségnapokra várnak bennünket. Ezen az októberi hétvégén ingyenes kezelésekkel, az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsadásokkal, csoportos órákkal, meditációval, aquafitnessel, jógával, meridián tornával várnak a fürdő munkatársai. A kezelések – reflexológia, reiki, csontkovácsolás, masszázs – pedig tovább kényeztetik a vendégeket.

Október 26-án a Halloween partyn félelmetesen jó programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várja a Gyógyfürdő vendégeit! A felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt kedveznek a hátborzongató szaunaszeánszok és a további félelmetesen őrült programok a medencékben.
A Kölyökklubban a gyermekeket ingyenes tökfaragással várják, Oppert Adrienn profi sminkmester közreműködésével pedig halloweeni arcfestéssel válhatnak igazi ijesztegetőkké az apróságok. Este medence party vár a fürdőzőkre frenetikusan jó zenékkel.

November 10-én a Márton napi medencebálon a gasztronómiára terelődik a hangsúly; libazsíros szendvicskóstolóval és egy pohár új borral várják a vendégeket. A büfékben és éttermekben is Márton napi finomságok kóstolhatók ezen a napon. A finom ételek mellett aquafittnessel ellensúlyozhatók a bevitt kalóriák, este zenés fürdőzés várja a külső medencékben a látogatókat.

November 16-17-én Szauna maraton az őszi feltöltődés és méregtelenítés jegyében. Ezen a hétvégén 4 szaunamester összesen 15 különleges szeánszot fog tartani, mely nem csak maradandó élmény, de egészséges is.

December 7-én a Mikulás party napján a 10 év alatti gyerekeknek ingyenes a belépés! A gyógyfürdőbe szombaton kopogtat majd a nagyszakállú télapó, ahol már ünnepi díszekben fog pompázni minden medence. Hangulatos aqufitnessel és szaunaszeánszokkal várja vendégeit a gyógyfürdő, a kisebbeknek kézműves programokkal kedveskednek.

December 26-30. Ünnepi fürdőzés Igalban. A két ünnep közötti időszakban is minden adott lesz a meghitt, relaxáló pihenésre. Karácsonyi pompában, hatalmas karácsonyfával és ünnepi szaunaszeánszokkal várják a vendégeket.

December 31. Szilveszteri medence party! Az Új évet fergeteges bulival ünnepelhetjük a fürdőben, egész nap medence party és népszerű zenészek emelik az  hangulatát! Dj. Ábel jóvoltából örökzöld slágerekkel veszi kezdetét a szilveszteri bemelegítés, őt követi Szabó Ádám harmonikaművész, már több alkalommal elvarázsolta az igali fürdőzőket, végül Weisz Viktor a The Voice felfedezettje – és a szilveszteri műsor rendszeres fellépője – lép színpadra, a jó hangulat garantált!

Igali Gyógyfürdő, 7275 Igal, Rákóczi tér 30.
+36 82/372-286 | www.igal.hu | Igali Gyógyfürdő Facebook

A szerzőről