Ingyenesen nézhetők balatoni helyszínű nyári filmek a következő napokban

Ingyenesen nézhetők balatoni helyszínű nyári filmek a következő napokban

233 views
0

Péntektől vasárnap estig ingyenesen látható a FILMIO-n hat kiemelkedő alkotás, amelyekben közös, hogy a Balaton partján játszódnak. A FILMIO ajánlata a könnyed nyári kikapcsolódáshoz A pogány Madonna a Bujtor-Kern párossal, Mici néni két élete Kiss Manyival, A veréb is madár Kabos László főszereplésével, illetve a huszonévesek életérzését felvillantó #Sohavégetnemérős Fluor Tomival és Diazzal, továbbá a Szevasz, Vera és a Rosszemberek Djoko Rosic-csal.

Hogy mi az a FILMIO? Aki nem ismeri, most lehetősége van ingyen elmerülni a weboldal egyes tartalmaiban, ugyanis a FILMIO filmátárban most 3 napig díjtalanul nézhetők meg nyári, balatoni filmek.

A magyar tenger a főszereplő abban a hat filmben, amelyek július 15-től 17-ig ingyenesen nézhetők a Nemzeti Filmintézet streaming platformján, a FILMIO-n. A válogatásban szerepelnek klasszikusok, vígjátékok és a Z generáció balatoni kalandjairól szóló, Wellhello slágerekre komponált mozifilm is. A Nemzeti Filmintézet által indított FILMIO egyedülálló kínálattal várja a nézőket online: napjaink elvárásaihoz igazodva, kiváló minőségben érhetőek el a magyar filmgyártás régi és új remekművei, a klasszikusok és az örök kedvencek is. A hiánypótló kínálat hétről hétre újdonságokkal bővül. Jelenleg mintegy 400 magyar film közül válogathat a közönség a FILMIO-n, mely okostévé alkalmazásokon keresztül is elérhető.

A Pogány Madonna (1980)

Szevasz, Vera (1967)

A veréb is madár (1968)

Mici néni két élete (1962)
#Sohavégetnemérős (2016)

Rosszemberek (1979)

További infoormáció és kiváló filmkalandok itt: https://filmio.hu

Kedvcsinálóul pedig íme egy részlet:

A szerzőről