Idén is tele lesz mesével a Balaton déli partja

Idén is tele lesz mesével a Balaton déli partja

104 views
0

A Kultkikötő visszajáró vendégei már tudják, hogy a felnőtteknek szóló előadások, koncertek mellett minden évben gyerekprogramokat is várnak a kultúrára szomjazókra, amelyeket hagyományosan a gyereknapi hétvégén hirdetett meg a színház.

„A kezdetektől szívügyünk, hogy a legkisebbek is hozzáférjenek a minőségi és tartalmas kulturális programokhoz.”, olvasható a Kultkikötő oldalán. Ennek megfelelően 2021 nyarán is közel 70 előadással – bábszínházzal, gyerekkoncerttel, csecsemőszínházzal, zenés-táncos produkcióval – készültek, hogy a hosszú bezártság után a legkisebbek is élvezhessék az élő produkciók varázsát.

Mesés Kikötő balatonföldvári, balatonszárszói, balatonboglári és balatonfenyvesi helyszíneire ezen a nyáron is örök klasszikusok, népszerű gyerekbandák, felejthetetlen karakterek látogatnak. A mesés évad teljes programját Csukás István emlékének ajánlja a program szervezője.
A Csukás mese például egyike az előadásoknak, a meseíró legendás és kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak. Ezt a legkisebbeknek is ajánljuk már, szülők, nagyszülők pedig biztos ráismernek egy-egy rég nem látott ismerősre!

Lesz továbbá Boribon, Lúdas Matyi, Bárány Boldizsár, Kippkopp, Gulliver, Max és Móritz, Vackor és még tényleg sokan mások!
A teljes műsor és jegyvásárlás ITT elérhető.

A szerzőről