Három a kedvenc!

Három a kedvenc!

39 views
0

Balatoni programjaink legjava megtalálható a Partlapban és weboldalunkon, itt van azonban a 3 kedvenc!

RETRO BALATON FESZTIVÁL
Július 30-31.

A DESPERADO is a Retro Balatonon!
Táncolj ? Akarom őt ? Tannár úr és rengeteg gigasláger. Gyertek el Ti is !
Azok a csodás kilencvenes évek, azok a felejthetetlen balatoni nyarak. A lángos a hekk és azok a régi szép idők. Éld át újra !
Napijegyek, bérletek a https://tixa.hu/Retro_Balaton_Fesztival_2021 oldalon vásárolhatók elővételben.

JazzFiesta – rendezvénysorozat – Balatongyörök
Július 15., július 29., augusztus 5., augusztus 19.

Ha csütörtök, akkor Balatongyörökön szól a jazz! Mosd le magadról a Balatont és a naptejet, öltsd magadra a kedvenc nyári ruhád és gyere a jazzre! A nyári szezonban minden héten jazzkoncertekkel várják a műfaj kedvelőit a Kossuth utcában, a műemlék templom alatti kis téren, karnyújtásnyira a Balaton-parttól. A balzsamos esti levegő megtelik a muzsika hangjaival, igazi fiesta hangulatot varázsolva a Balaton-partra. Július 15-augusztus 19. között csütörtök esténként 20.00-23.00 óra között jazzkoncertek Balatongyörök egyik leghangulatosabb kis terén.

Süsü és a Sárkányfesztivál – Balatonszárszó
Július 30. – augusztus 1.

11. alkalommal lesz Sárkányfesztivál Balatonszárszón, ahol Süsü, a nagy Ho-ho-ho horgász és a halak is valóban nagy figurái várják a Csukás-mesékért hozzánk hasonlóan rajongó kicsiket és nagyokat. Sárkányhajózás, gólyalábas Hórihorgas Hujákolók, mesejátékok, színes , meglepetés vendégek várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Találkozhattok Süsüvel és a többi kedves Csukás mesefigurával, sajnos idén már Csukás István nem lehet itt. Gyertek a Tópartra, a Zenepavilonba, a Központi strandra, mindenhol meseország lesz!

A szerzőről