Hamarosan megjelenik a Partlap nyári száma!

Hamarosan megjelenik a Partlap nyári száma!

39 views
0

Még néhányat kell aludni, és elérhető lesz a Partlap magazin idei első száma, amely változatos írásokkal, interjúkkal és programajánlókkal kívánja még színesebbé tenni az amúgy is színekkel teli balatoni nyarat.

Nyári számunk június második felében lesz elérhető a Balaton környékén olyan tartalommal, amellyel a Balaton mellett eltöltött idő, ha lehet, még jobb lesz. Olvashattok benne interjút Bödőcs Tiborral és Thuróczy Szabolccsal, akik a Kultkikötőben július elején színpadra kerülő Meg se kínáltak című monodrámáról mesélnek, Járai Márkkal, a Halottpénz énekesével, aki mesélt nekünk arról, mennyit ért egy biológia ötös, hány évesen látta Cseh Tamást élőben, és arról is, melyik felmenőjétől örökölte tehetségét. Olvashattok továbbá nyári programokról, gyereköblös strandokról, SUP jógáról, Wesselényi Miklós állítólagos Balaton-átúszásáról és még a napokban megjelent Két kis dinó és a honfoglalás című könyvbe is beleolvashattok.

Keressétek a lapot a Balaton körüli Tourinform irodákban vagy a Kultkikötő helyszínein, Tihanyban a Piac Placcon és a Régi Idők Udvara Skanzen és Étteremben és még további balatoni éttermekben, kávézókban!

A szerzőről