Erdei szabadulós játék a Balaton-felvidéken

Erdei szabadulós játék a Balaton-felvidéken

52 views
0

Gyenesdiás híres a kreatív programjairól, mi sem tükrözi jobban, mint a GyenEScape, azaz a gyenesi szabadtéri szabadulós játék. Természetkedvelőknek, kalandvágyóknak, logikai játékok megszállotjainak, vagy csak élménykeresőknek egyaránt kedvező időtöltés. Nem csupán kirándulás, de agytörő játék jó társaságban, izgalmas kihívásokkal. A magyar játéktalálmányt most új dimenzióból ismerhetjük meg, szabadban, az erdő mélyén.

A játékra érdemes csapatban, 3-4 fővel érkezni. Ez a játék, tájékozódási és logikai nehézsége miatt, élvezetesebb a nagyobb korosztály számára. Szintideje 2,5 óra, mely körülbelül 2-3 km, és számoljuk bele a szintkülönbségeket is, hiszen hegyes-dombos útvonalon vezet az erdő mélyére. A játékcsomagot a gyenesdiási Tourinform irodában lehet megvásárolni, ahonnan egy rövid táv után elérkezünk az első állomásra. A játékról minden információt, térképet, iránymutatást, szabályt megtalálunk a csomagban. Az útvonal titkos, csak a játék közben derül ki a következő pont. A sikeresen teljesítő csapatok pedig ajándékban részesülnek a játék végén. Ajánlott a réteges öltözet, a túrabakancs, elemózsia, de ne hagyjátok otthon kreativitásotokat és kalandvágyatokat sem!

Nyáron a balatoni pancsolás előttre, vagy utánra is betervezhetjük, az izgalmas kalandtúrát, de jó lehet majd az őszi napokra is, amikor már amúgy is a víztől eltávolodva keressük az élményeket a térségben. Felfedezhetjük a Keszthelyi-hegység rejtett természeti kincseit, oxigéndús, friss környezetben túrázhatunk, legyen ez egy baráti túra vagy egy céges csapatépítő program.

Töltsd el a napot a nyugati medence természeti értékei között jó hangulatban!

További információ:
GYENESDIÁS TURISZTIKAI EGYESÜLET
Tourinform Gyenesdiás
www.gyenesdias.info.hu
8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2. | Tel.: (+36) 83 511-790 | E-mail: [email protected]