Élményfestés balatoni módra

Élményfestés balatoni módra

257 views
0

Immár második éve, hogy balatoni élményfestéseken vehetnek részt a művészetet és a szép tájat kedvelő, nem csak ügyes kezű, Balaton imádó, hedonista, helyiek és turisták.

A Lazúr Műhely és a Káli Éden blog közös szervezése lehetővé teszi, hogy picit hosszabban elmerülhessünk a táj szépségében, megismerjünk különböző látószögeket, főként a Balaton-felvidéken, unikális pincészetek páratlan kilátásával és vendéglátásával kényeztessük magunkat. Itt megszűnik tér és idő, kizárhatjuk a dolgos hétköznapokat, elővehetjük művészi hajlamainkat és átadhatjuk magunkat az énidőnek.

A festőkurzusok kb. 3 órát vesznek igénybe, az „élményworkshop” tartalmazza a festéshez szükséges eszközöket és szakképzett instruktorok segítségével festhetik tökéletesre saját műveiteket a résztvevők. Természetesen, a komplex élményből nem maradhatnak ki a pincészetek nedűi, a balatoni borok és a hozzájuk illő gasztro falatkák sem.

A nyár első festései:
Július 11. 12. 24. 25.- TabernaInfinito a Szent György-hegy legmediterránabb terasza, tapasokkal, borokkal, csodás naplementékkel és persze a tanúhegyek domborulataival.
Augusztus 8. 9. – Sabar Borház a kis Sabar-hegy nagy borokkal, családias vendégszeretettel, végtelen szőlősorokkal és csúcsos hegyekkel várja majd a festőket.

A további közelgő festésekről a Káli Éden honlapján és facebook oldalán informálódhattok részletesebben. Gyere el, és add át magad a Balatonnak!

A szerzőről