Keresd a nyomokat! Ki ölte meg Heltai Károlyt? – Másfél óra tömény izgalom Balatonföldváron

Keresd a nyomokat! Ki ölte meg Heltai Károlyt? – Másfél óra tömény izgalom Balatonföldváron

434 views
0

A játékos városismertető túra érdekes és izgalmas formában kalauzolja végig a városba érkező turistákat. A túra során megismerhetjük Balatonföldvár csodálatos helyeit, látnivalóit.

Egy izgalmas nyomozós túra keretében megtudhatjuk, hogy miért kellett meghalnia Heltai Károlynak. A nyomokra a város különböző pontjain bukkanhat rá az, aki részt vesz a játékban. Az oknyomozó túra a Tourinform irodánál indul és ott is végződik, itt minden szükséges eszközt biztosítanak a bűneset feltérképezéséhez.

A krimi története a századforduló elején játszódik, az úri közönség a balatonföldvári Hungária kaszinóban gyülekezik, ám amit még senki sem sejt, hogy tragédia közeledik. A kaszinóban a csend egyre jobban terjed…emberölés történt!

Az igazság feltárása a játékosokra vár. Feladatuk lesz a nyomozás során, hogy kiderítsék, hogy ki, mikor, miért, és milyen módon tette el láb alól Heltai Károlyt. A nyomozókörút megtétele során, a megtalált mozaikdarabkákból végül összeáll a kép, és fény derül eme szörnyű tett körülményeire.

A túra átlagos időtartama: 1,5-2 óra
A túra önállóan bejárható és ingyenes!

Tourinform Balatonföldvár nyitva tartásáról tájékozódj a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület elérhetőségeinek egyikén!

Elérhetőség:
Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület
Székhely: 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1.
Tel./Fax:+36-84/540-220
Mobil: 06-20/4354-988

E-mail:
[email protected]
[email protected]

Web:
www.balatonfoldvar.info.hu