Balatoni Bob Szabadidőpark – Balatonfűzfő

Balatoni Bob Szabadidőpark – Balatonfűzfő

371 views
0

Gyerekprogram? Családi program? Hétvégi időtöltés?

Egész napos balatoni kirándulás?

Gyertek el a Balaton északi partján, Balatonfűzfőn, csodás természeti környezetben található BalatoniBob Szabadidőparkba, ahol egész napos, fullos élményt kínálunk a gyerekes család vagy a baráti társaság minden tagjának!

Nem véletlenül mondjuk szabadidőparkunkról, hogy NEM KISPÁLYÁS: a két szuper (összesen 1,5 kilométer hosszú!) bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín egész évben nyitva van, és a bobozáson kívül számos más – részben ingyenes! – szórakozási lehetőséget nyújt, legyen szó egyszerű suli utáni lazulásról, hétvégi programról vagy nyaralásról, buliról, osztálykirándulásról, céges rendezvényről. Már maga a bobozás is dupla élmény, hiszen Magyarországon ez a leghosszabb olyan dupla bobpálya, amelyen a bobok sínre rögzítve futnak.

Csússzatok le az új Panorámapályán, pörögjetek be a 360 fokos kanyarban, élvezzétek a hűsítő sebességet, és gyönyörködjetek a balatoni panorámában! Természetesen másik bobpályánk, az Alagútpálya is élménydús szórakozást kínál: éles döntött kanyarok, bukkanók tarkítják, és egy 15 méter hosszú alagút, amelyben sötétedés után villogó fények fokozzák az adrenalinszintet. A pályák egész évben fogadják a sebességfüggőket, nyári estékre pedig kivilágítjuk őket, hogy akár tízig is végigsüvíthess rajtuk. Az önfeledt szórakozás mellett természetesen a biztonságra is nagy hangsúlyt helyezünk: a kötött pályára rögzített bobkocsik automata fékje maximalizálja a sebességet (amely azonban így is elérheti a 40 km/órát!), valamint hárompontos biztonsági övvel vannak ellátva.

A csúszásod megörökítéséről a pályán elhelyezett fotópont gondoskodik, az itt készült képet a bejáratnál található Emlékbázisnál kinyomtathatod, vagy kérhetsz ajándéktárgyat a legjobban sikerült fényképeddel.

A park fő elemei kétségtelenül a bobpályák, de az élménykínálat ennél jóval tágabb: a BalatoniBob Szabadidőparkban minden korosztály számára kínálunk valami izgalmasat, így a kikapcsolódás a család valamennyi tagja számára emlékezetes lesz.

Ingyenes élmények
Tizenöt méter magas kilátótornyunkból sirályszemszögből csodálhatod meg a Balatont.
Erdei játszóterünk, amelynek egy mini kalandpark is része, garantáltan hisztimentes övezet: a legzsiványabb örökmozgókat is leköti.
Szintén ligetes környezetben építettük meg Fitnesz Parkunkat, ahol a felnőttek gyúrhatnak a szabad levegőn.
Beléptidíjas élmények
Két bobpálya.
Hintóka – azoknak, akik igazán szeretik a pörgést!
Serpa Kalandpark mászótoronnyal, drótkötél-csúszdával,
négy különböző nehézségű kalandösvénnyel, íjászattal.
Paintball célbalövéssel, élesharccal – harci helyzet teljes biztonságban.
Emlékbázis – vigyél haza egy emléket a saját fotóddal!

Hogy legyen elégetnivaló kalória, vár a BalatoniBob Büfé és a BalatoniBob Snack Bár.

Ha autóval érkeztek, tágas és ingyenes parkoló áll a rendelkezésetekre!

Elérhetőség:

8184 Balatonfűzfő, Uszoda u. 2
Telefon: +36 88 586 170 | Fax: +36 88 586 171
E-mail cím: [email protected]
Facebook: facebook.com/BalatoniBob

Web: balatonibob.hu