Ábrahányhegy

Ábrahányhegy

248 views
0

Ábrahámhegy község festői környezetben, a Balaton északi partján, Révfülöp és Badacsony között helyezkedik el.
A település és környéke megannyi páratlan kikapcsolódási lehetőséget, rejtett titkot és gazdag élményt tartogat az ide látogatók számára. A természet, az ember és a táj harmóniája, a csend és nyugalom jellemzi. Védelmet, értelmes pihenést, nyugalmat ígér szépségével.

Kiránduljon enyhet adó erdeiben, ősi templomromok között, mártózzon meg a nyárban, üdítse fel testét, lelkét, gyönyörködjön el meseszép látványában, s pihenje ki magát a Balaton hullámainak lágy hangjai mellett. Táncoljon velünk a bornapokon, a szüreti mulatságon, kóstolja meg zamatos borainkat. Vegyen részt kulturális és szórakoztató programjainkon, ünnepeinken.

Az ábrahámhegyi nyaralás fő vonzereje a teljesen felújított, több napozó-résszel, új térburkolattal, vizesblokkal és füvesítéssel kialakított, megszépült strand. A víz fokozatosan mélyül és mintegy húsz méteres szakaszon homokföveny borítja a partot. A homokozó és a két játszótér ideális játszóhely kisgyerekeknek.

Az aktív pihenés hívei különböző sportolási lehetőségek közül válogathatnak: mini golfpálya, vízibicikli-kölcsönző, strandröplabda, lábtenisz- és kispályás futballpálya is a rendelkezésükre áll.
A vízpart nemes sportjának, a horgászatnak kedvelői különösen ideális lehetőségeket találnak az elő- és utószezonban is.

Télen a befagyott Balatonon korcsolyázás, a régebbi idők mindmáig kedvelt sportja, a fakutyázás, és az újabban egyre jobban terjedő jégvitorlázás a téli sportok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Legyen szó pihenésről, sportolásról, szórakozásról, történelmi és kulturális emlékekről, gasztronómiáról, egész évben szeretettel várjuk!

Információ:
[email protected]
[email protected]
www.abrahamhegy.hu