A Becehegyi bortúra – szüret után újra kinyitnak a pincék

A Becehegyi bortúra – szüret után újra kinyitnak a pincék

82 views
0

Ha szívesen töltenéd október 23-át tüntetés vagy felvonulás helyett a hegyen, neked tetsző programot ajánlunk. Balatongyörök bortúrát szervez a Becehegyre, ahol a szüret után ismét tárt karokkal várnak a pincék és kiváló borok és még az autódat is elfelejtheted!

Szombaton, 56-os emléknapunkon 15-18 óra között borkóstoló lesz Balatongyörökön, ahol több borászat is megnyitja pincéjét. A Lekics borháznál és a Hatod Vendéglőben a falu fő utcájában (Kossuth Lajos utca) kóstolhat, míg kicsit feljebb, az  őszi Balaton látványában gyönyörködve  Simándy, Bece, Eke, Fáró és az Áldos Pince, valamint a Barka Családi Szőlőbirtok borai között válogathat. A Szépkilátónál a Hold és Csillag Étterem, a Fenyves Büfé, valamint a Rózsa és Tövis Büfé is várja a borkedvelőket.

Az autót tegyük is le, 14.30-kor vezetett túra indul a györöki tourinform iroda elől a Becehegyi pincékhez, ahova kis túra után a tó vizén pihentethetjük szemünket, kezünket meg a boros poharunkon. Idősebbek vagy gyalogolni kevésbé vágyók számára az év legfigyelmesebb rendezvényszervezői Bortaxit ajánlanak, amely 15.00 órától félóránként indul a Tourinform iroda (Kossuth L. u. 64.) elől.

További információk: Becehegyi bortúra – Ősszel is Balaton! | Balatongyörök (balatongyorok.hu)

A szerzőről