Megnyílt a legárnyasabb kutyabarát fürdőhely a Balatonnál!

Megnyílt a legárnyasabb kutyabarát fürdőhely a Balatonnál!

32 views
0

Hova menjünk nyaralni, ha van kutyánk? Új fürdőhellyel nyit Balatonföldvár a kutyás nyaralók felé!

 2016.07.16., szombat óta látogatható a Balaton legújabb kutyás fürdőhelye Földváron, amely akár a fővárosból is elérhető 1 óra alatt!

A Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület és Balatonföldvár Város Önkormányzata együttműködve jelölte és alakította ki a Balaton legárnyasabb kutyabarát fürdőhelyét.
A fürdőhelyhez tartozó közel 2500 négyzetméteres területen bőven van hely játszani, a rengeteg fa pedig árnyékot nyújt a fürdőzésben elfáradt kutyusoknak.
A víz viszonylag hamar mélyül, de a fürdőhely melletti nádasnak köszönhetően a part közelében sekély marad, így nem csak úszkálni lehet a Balatonban, hanem labdázni, frizbizni, vagy akár kergetőzni is.
A helyszínen kulturált körülmények között élvezhetik a Balatont a kutyák és gazdáik is, amelynek szakmai kialakítását a kutyabarat.hu szakemberei segítették elő. 
Az ebek vízbejutását rámpa könnyíti meg, és külön illemhelyet is kialakítottak számukra a terület tisztaságának megőrzése érdekében.

Az idén alapításának 120. évfordulóját ünneplő fürdővárosban egyre több vendéglátó és szálláshely törekszik arra, hogy nyaraláskor a család négylábú tagját se kelljen otthon hagyni. A Turisztikai Egyesület által létrehozott többnyelvű dog.foldvar.info weboldalon akár térképen is lehet böngészni a helyi kutyabarát szolgáltatók között, el lehet olvasni a fürdőhely házirendjét, – hogy a gazdák már felkészülve érkezzenek – valamint a közeli állatorvosok elérhetőségeit is ezen a helyen találják meg az érdeklődők.

Forrás: balatonfoldvar.info.hu