Július végén újra Művészetek Völgye fesztivál

Július végén újra Művészetek Völgye fesztivál

75 views
0

Végre, újra, megint és ismét Művészetek Völgye a Balaton-felvidék csodálatos tájain. Ezerarcú programok sokoldalú előadókkal, számtalan helyszínen tíz napon át.

Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre Kapolcson és környékén Magyarország szerintünk egyik legizgalmasabb kulturális fesztiválja, a Művészetek Völgye.
Július 23. és augusztus 1. között ne nagyon tervezz más programot, mint Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend helyszíneinek varázslatos atmoszférájában elmerülni, találkozni kedvenc előadóiddal és megtisztítani fejedet és lelkedet az összes pandémia alatt felgyülemlett „kosztól”. Itt lesz az Erik Sumo Band, Dés László, a Margaret Island, a Csík Zenekar, a Bohemian Betyars és Rúzsa Magdi, Hobo, és Plusz-Mínusz koncerttel készül a Quimby.
A szokásosnál több irodalmi program lesz. Taliándörögdön indít udvart a Petőfi Irodalmi Múzeum, Vigántpetenden Vecsei H. Miklós és a Poket közösség. Az Operaház jóvoltából eljön Donizetti legnépszerűbb vígoperája, a Szerelmi bájital. Kapolcs új főterén a Némafilmhez filmzenét! pályázatának döntős alkotói élőzenés filmvetítésen mutatják be zeneműveiket, esténként pedig a százhúsz éves magyar film kínálatából vetítenek válogatott filmeket.
A szinte megszámlálhatatlan program és helyszín úgy lett kialakítva, hogy kerüljük a tumultust és önfeledten kikapcsolódhassanak a látogatók. 

Jegyedet minél hamarabb vedd meg ITT.

A teljes program pedig elérhető a megújult www.muveszetekvolgye.hu weboldalon. 

A szerzőről