Jeges programokban úszik majd a Balaton hétvégén!

Jeges programokban úszik majd a Balaton hétvégén!

48 views
0

Sokfelé már 20 cm vastag a jég a Balatonon ezért az önkormányzatok és turisztikai egyesületek több településen is jeges programokat szerveznek 2017. január 14-én és 15-én. 

Alsóörsön január 14-én újra megtelik majd a strand élettel mivel Jeges Napra hívják a sportolni vágyókat, amin lesz ügyességi verseny, fakutyázás, váltóverseny és még Gyuri lángos büféje is kinyit a hétvégére.

Időpont változás! Úgy döntöttek a szervezők, hogy Balatonföldváron a január 13-i esős nap miatt a január 14-i Jégkarnevál időpontját egy héttel elhalasztják és ha az időjárás is kedvez a programnak, akkor január 21-én tartják meg.

Balatonföldváron január 21-én Jégkarnevált szervez a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület. A hideg ellen a szervezők forralt bort és melegedőt biztosítanak, valamint a jó hangulatról zeneszó gondoskodik. A gyerekek sem unatkoznak majd, hiszen a hoki pályán sorversenyekkel szórakoztatják őket.

Siófokon január 15-én Jégvirágos Déli Party néven rendezik meg az Ezüstparton a fagyos mulatságot. A jégszobrászattól a sült kolbász evésig, itt is megtalálható lesz majd minden, még a jégvitorlázás kipróbálására is lesz lehetőség.

Vonyarcvashegyen január 14-én és 15-én a Jégrandin kötetlen korcsolyázással és fakutyázással várják a téli sportok kedvelőit, a zenés programon rendezik meg második alkalommal a Jégszobrász Művésztelepet is.

A szerzőről