Ízek, illatok, látvány – kávé- és koktélshow

Ízek, illatok, látvány – kávé- és koktélshow

38 views
0

Egy jó kávé mellett barátságok szövődnek, szerelmek lobbannak lángra, üzletek köttetnek. Gőzölgő, krémes, zamatos és művészi is lehet. Hogy hogyan?

Ez is kiderül a május 10-én, immáron 5. alkalommal megrendezésre kerülő Balatoni Barista Bajnokság és Koktél versenyen A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkertben Gyenesdiáson!

A rendezvény a szakmai megmérettetés mellett tanulási lehetőséget jelent, a tökéletesen elkészített és szépen díszített kávék és forró italkülönlegességek pedig a laikus és kávékedvelő közönség számára nem csak látványt, hanem különleges ízélményeket is kínálnak. Célja a rendezvénynek továbbá a balatoni kávézási, a koktélfogyasztási kultúra és a minőségi kávézás, italfogyasztás élénkítése.

Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

Program:

  • Délelőtt a barista-, majd ezt követően a koktél verseny. Eredményhirdetés várhatóan 14-15 óra körül (résztvevők számának függvénye).
  • Idén fontos szerepet kapnak a növényi tejek és a szervezők tervei szerint ízesebb lesz a verseny.
  • A verseny részletes kiírása a www.gyenesdias.info.hu oldalon olvasható.
  • A bajnokságon való részvétel ingyenes.
  • A májusi rendezvényre szeretettel várnak minden magát megmérettetni vágyó barisát, bártendert, koktélmestert, műkedvelőt és érdeklődőt a versenyen!
  • A verseny Gyenesdiáson, a Nyitott Balaton programsorozat részeként kerül megrendezésre.

INFO: Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

www.gyenesdias.info.hu