Idén is lesz színházi workshop és ifjúsági tábor Bogláron

Idén is lesz színházi workshop és ifjúsági tábor Bogláron

37 views
0

Ha nyár, akkor Balaton! Egy teljes hét vár Rád neves művészek vezetésével az Összpróba Ifjúsági és Felnőtt Táboraiban. Egy hely, ahol elrugaszkodhatsz a megszokottól és fellelheted saját magad szabadságát. Alkoss, kísérletezz, vegyél fel szerepeket, dobd el a hétköznapok megszokott ütemét és légy részese egy kreatív közösségi folyamatnak!

Már ötödik éve,  idén is összejönnek az ifjú és felnőtt, színészetért rajongó táborozók Balatonbogláron az Összpróba Táborban. A városon belül több helyszínen zajlik a tábor, ahol a táborozók kurzusvezető tanáraikkal az utolsó esti bemutató előadásra készülnek, ki-ki a választott szakterületen. A folyamat, amivel eljutnak az előadásokig, korosztályonként változik.

Felnőtt Tábor a 18 év fölötti korosztályt hívja egy közös színházi alkotófolyamatra, melyben egy intenzív és kreatív próbafolyamatnak lehetnek részesei a táborozók. Már a második naptól elkezdődnek a foglalkozások és a felkészülés az utolsó esti bemutatóra. Délelőtti, délutáni és esti próbák intenzív sorát tapasztalják meg a résztvevők.

Ideje: 2021.06.29.-07.06.

Kurzusvezető:
Pelsőczy Réka – Jászai Mari-díjas színésznő, rendező, a budapesti Katona József Színház társulatának tagja, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára. Vele interjút is olvashatsz a tábor honlapján. 

Már a második naptól elkezdődnek a foglalkozások és a felkészülés az utolsó esti bemutatóra. Délelőtti, délutáni és esti próbák intenzív sorát tapasztalják meg a résztvevők.

Az Ifjúsági Tábor a 14 és 17 év közötti korosztálynak szól, ez magában foglalja a zenét és a táncot is. A táborozók egy összművészeti előadást hoznak létre egy adott témakörben, melyben a zene, a tánc és a színészet együttesen van jelen. A délelőtti programok általában próbákkal,  tánc- és zeneórákkal telik, míg délután lehetőség nyílik a közös programokra és kiélvezni a Balaton számos adottságát, mint például a gumimatracon ejtőzés a vízben vagy a sajtos-tejfölös lángos fokhagymával!

Ideje: 2021.07.06.-07.13.

Kurzusvezetők:
Színház: Zoltán Áron – Junior Prima Díjas színész, a Vígszínház színművésze
Tánc: Hojsza Henrietta – Fizikai színházi koreográfus-rendező (e.h.)
Zene: Mester Dávid – Zeneszerző, zongorista, zenei vezető, korrepetitor

A második naptól elkezdődnek a foglalkozások és a felkészülés az utolsó esti bemutatóra. Délelőtti, délutáni és esti próbák intenzív sorát tapasztalják meg a résztvevők.

A jelentkezési határidőig még van gondolkozni, de nem sok! 2021. június. 20. (vasárnap) éjfélig mondj igent, ha szeretnél színházast játszani. Szuper lesz!
Mindkét táborra lehet pályázni az ingyenes vagy kedvezményes részvételért 2021. május 30-ig! Ennek részleteiért is kattints IDE és IDE!

Lépd át a határaidat és csöppenj egy életre szóló élménybe!

 

A szerzőről