Egy csipetnyi Balaton – tavaszi piacmustra

Egy csipetnyi Balaton – tavaszi piacmustra

569 views
0

A piacozás az egyik kedvenc balatoni hagyományunk, hiszen a vásár tele van élettel, mindig történik valami érdekes, ráadásul a nap végén a környék legfinomabb ízeivel térhetünk haza! A helyi kistermelők gondosan kipakolt portékával várnak bennünket, mindemellett remek program melyen barátokkal, családdal vagy akár a szomszédunkkal is osztozhatunk!

Fonyódi Piac
8640 Fonyód, Blaha Lujza utca | www.fonyod.hu
Több évtizedes múltra visszatekintő, hazai kereskedőkből összekovácsolódott vásár. A déli part legnagyobb piacán népművészeti, iparművészeti termékek, használati, és dísztárgyak mellett nagy választékban kaphatók, zöldségek, gyümölcsök, méz, antikvár és használt könyvek, festmények és egyéb régiségek.
Nyitva szerdán és szombaton, májustól hétfőnként is.

Két Kakas Gasztro és Kézműves Piac
8646 Balatonfenyves, Imremajor – Hunyady Udvar | www.balatonnagyberek.hu
Balatonfenyvesről kisvasútra vagy kerékpárra szállva érkezünk „Majorkára”, ahol kiváló minőségű, egészséges élelmiszereket és egyéb kézműves termékeket vásárolhatunk közvetlenül a termelőktől.
Nyitva április 29-től vasárnaponként.

Első Balatoni Hal- és Termelői Piac Gyenesdiás
8315 Gyenesdiás, Kárpáti Korzó | www.gyenesdias.info.hu
Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, termelői- és ételkínálatával várja a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit.
Nyitvatartásért keresse fel a weboldalt!

Vászolyi Helyi Termelői Piac
8245 Vászoly, Béke tér 2. | Facebook: Vászolyi Termelői Piac
Vászolyi terülj-terülj asztalkám! Itt minden megtalálható, amiért imádunk piacozni: füstölt termékek, kerámiák, mézek, borok, zöldség-gyümölcs, kerámia ékszerek, kecsketej termékek, virágdíszek, szörpök, lekvárok és persze csodálatos hangulat!
Nyitva pünkösdtől, minden hónap első és harmadik szombatján.

+1 Tipp borús és esős napokra (is)
Fék Üzletház és Étterem
8243 Balatonakali, Pacsirta u. 1. | www.fekabc.hu
A családi vállalkozás egyénileg és a CBA franchise rendszer tagjaként is külön teret ad a kistermelői, kisvállalkozói és kézműves termékeknek, mely nagyban hozzájárul a Balaton-felvidéki kistermelői és kézműves tevékenységek népszerűsítéséhez.
Nyitva hétfőtől-péntekig 6:30-18:00, szombaton 6:30-18:00, vasárnap 6:30-14:00

Fotó: Gyenesdiás Turisztikai Egyesület | www.gyenesdias.info.hu

 

A szerzőről