A közösségi túra platform, ahol mindenki jól teljesít

A közösségi túra platform, ahol mindenki jól teljesít

155 views
0

Már 8000 felhasználó regisztrált azon a weboldalon, ahol több mint 500 útvonal áll rendelkezésére a covid bezártság mellett élményt keresőknek.
Aki nem ismerné a GeoGo-t, annak magyarázatképp: ez egy olyan weboldal, amely a túrázás, futás, kerékpározás szerelmeseinek készült és tartalmaz vagy 400 túraútvonalat, továbbá egyénileg mérhető, teljesíthető az egyes túrák megtétele.

A GeoGo valószínűleg egy azok közül a vívmányok közül, amelyek miatt örökre hálásak leszünk Tim Berners-Lee-nek, az internet feltalálójának. A weboldal, mely kicsit alkalmazásként is működik, lehetőséget nyújt az egyéni fejlődésre, saját teljesítményünk virtuális mérésére a való világban. Már több mint 8000 felhasználója van a szabadidősport oldalnak, ahol a 7 vagy 56, esetleg még nagyobb túra teljesítésénél nem kell megállni, hanem te magad is létrehozhatsz egyet.

Az ország egészén lelkesebbnél lelkesebb futók, túrázók készítették el saját túraútvonalaikat a közösség számára, és sejtésünk szerint ez egy tipikus win-win dolog, hiszen a létrehozónak pont akkora örömet okoz, mint a későbbi felhasználóknak. Az útvonalak között mindenki megtalálja az edzettségi állapotának megfelelőt a könnyen teljesíthető szinttől egészen az extrém kihívásokig, Magyarország szinte mindegyik régiójában.

Fotó: jonflobrant/Unsplash

Most újdonság, hogy a GeoGo-hoz decemberben kapcsolódott az Ötpróba közössége is, így a több ezer felhasználó együtt gyűjtheti a virtuális pontokat.

Próbálja ki mindenki az oldalt, van itt Debreceni séta, Imre király 50 a Bükkben, Sorrento-kör a Budai-hegységben, számtalan ötpróba, de Tavaszi ébredés 25 és 50-es változatban, de Holtig haza túra (4,5 km) és Batman 10-es is Budapesten! Ha mérni nem is akarnánk a teljesítményünket, kiváló túraútvonal kalauz!

Kiemelt kép: Simon Rae /Unsplash

A szerzőről