Nyolc fellépő, akivel biztosan találkozhatsz jövőre a Völgyben

Nyolc fellépő, akivel biztosan találkozhatsz jövőre a Völgyben

6 views
0

Visszatapsolt közönségkedvencek és a Panoráma Színpadon először fellépő zenekarok is szerepelnek a Művészetek Völgye első 8 bejelentett előadója között. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja 2024-ben július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre.

A Művészetek Völgye immáron több mint három évtizede kínál izgalmas művészeti seregszemlét a nyár 10 napjára – legyen szó szinte bármilyen művészeti- vagy éppen zenei műfajról. A Panoráma Színpad a fesztivál legnagyobb tere, ahonnan nemcsak a zenészek számára pazar a kilátás, a színpad ugyanis Kapolcs egyik legmagasabb pontján áll és az évek során a könnyűzenei élet színe-java megfordult már itt.
Jövőre sem lesz másként: már biztosan velünk lesz a Bagossy Brothers Company slágereivel, megtáncoltat mindenkit a Parno Graszt, az Elefánt és a 30Y pedig új lemezeikkel térnek vissza.

 Fotók: Dohi Gabriella

A fesztivál legnagyobb színpadán elsőként láthatjuk a Platon Karataev zenekart, akik szintén új dalokkal vágnak majd neki a nyárnak és szintén itt lép fel Beton.Hofi is. A rappert ezúttal zenekari kísérettel hallhatjuk majd. Idei lehengerlő „völgyes” debütálása után a közönség kérésére ezúttal is bulizhatunk a Bëlga és a Punnany Massif slágereire is.

És ez még csak a kezdet: a fesztivál jövőre is több mint 2000 programmal készül majd a változatosság jegyében, hiszen ezúttal is sok újdonságra számíthatunk még, legyen szó irodalmi, színházi, képzőművészeti, alkotói vagy éppen családi programról.

A szerzőről