2018. szeptember. 26. (szerda) | Jusztina |

Szállás

Viktória Panzió és Étterem

Közlekedés

Balatonlelle, Szent István utca 13.
Tel: +36 85/ 554 233

A panzió Balatonlelle központjától néhány száz méterre helyezkedik el, a szabadstrandtól mindössze 3 percnyire, a vasút part felé eső részén. A központi elhelyezkedés dacára viszonylag csendes, békés környezetben szállhatnak meg a nyaralásra vagy egyéb okból betérő vendégeink.

A vasútállomástól, buszpályaudvartól 5 perces sétával juthat el hozzánk, ha nem gépkocsival érkezik, autóval érkező vendégeink ingyen vehetik igénybe zárt parkolónkat. A város főútjain több helyein is sárga irányjelző táblák igazítják útba a Viktória felé. Néhány száz méter gyaloglással kényelmesen elérhető a postahivatal, a strand, hajóállomás, gyógyszertár, orvosi rendelő.

A szálloda éttermében bőséges étel- és italválasztékkal várjuk a hozzánk betérőket, az étlapon mindenki találhat az ízlésének megfelelő magyaros és nemzetközi ízeket is, sörcsapunkon Radeberger és Krušovice csapolható, borválasztékunk derekát pedig a legjobb balatonmelléki borvidékek termelik.

A remek konyha és a 40 fő befogadására alkalmas különterem miatt a Viktória kedvelt helyszíne különféle rendezvényeknek. Számos szakmai tanfolyamnak, vállalati összejövetelnek adtunk otthont, ahol a résztvevők nyugodt környezetben teljesen az adott témának szentelhették figyelmüket.

Kapcsolat

Balatonlelle, Szent István utca 13.
Tel: +36 85/ 554 233

AKTUÁLIS KIADVÁNYAINK

 PARTLAP - A Balaton Lapja A nyár végeztével sem áll meg az élet a Balatonnál!

Idén először érhető el őszi-téli magazinunk, amiben összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes a nyár végeztével is ellátogatni a Balatonra. Ebben az időszakban a legfinomabb balatoni fogások és borok kerülnek majd a fürdőzés helyett a középpontba.