2018. szeptember. 26. (szerda) | Jusztina |

Közlekedés

Komp / Hajó

Komp / Hajó

2013. 01. 31.

A Balaton északi és déli partja közötti gyorsabb közlekedést a hajóforgalom bonyolítja le. A Balatoni Hajózási Zrt. által üzemeltetett 4 komp Tihanyrév és Szántódrév között, illetve a sétahajó, bulihajó és gyerekhajó programok nem csak a közlekedés szempontjából, de szabadidős tevékenységként is kiválóan megállják helyüket.

Kerékpár

Kerékpár

2013. 01. 31.

A kerékpárútvonalak egyre népszerűbbé válnak a Balaton környékén, mivel a kiépített - vagy kijelölt - utak jórészt a tó mentén haladnak, egyszerűen találnak ezen a módon fürdési lehetőséget, látnivalókat, bebarangolni valókat az aktív turizmus kétkerekű kedvelői.

Autó

Autó

2013. 01. 31.

A környék legnagyobb tava kedveltségének köszönhetően szinte minden létező módon megközelíthető. A vendégek többsége persze autóval érkezik, de utazhatunk vonattal - ha nem is mindig európai körülmények között -,  és persze biciklivel vagy gyalog is megközelíthetjük a Magyar Tengert.

Busz

Busz

2013. 01. 31.

Azok számára, akik jobban szeretnek vezetés helyett nyugodtan hátradőlve a tájak szépségeibe mélyedni, de nem szeretik a vonatok kattogó zaját, a Balatont autóbuszjárattal is megközelíthetik.

Vonat

Vonat

2013. 01. 31.

A Balaton-part számos megközelítési módja közül a vasút jelentős forgalmat bonyolít le, kifejezetten a szezon idejében.

AKTUÁLIS KIADVÁNYAINK

 PARTLAP - A Balaton Lapja A nyár végeztével sem áll meg az élet a Balatonnál!

Idén először érhető el őszi-téli magazinunk, amiben összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes a nyár végeztével is ellátogatni a Balatonra. Ebben az időszakban a legfinomabb balatoni fogások és borok kerülnek majd a fürdőzés helyett a középpontba.