2018. augusztus. 17. (péntek) | Jácint |

Gasztro

Zöldlugas Étterem és Panzió

Közlekedés

Balatonlelle, Honvéd utca 4.
Tel: 336 85/ 450 212, vagy +36 30/ 983 7202
E-mail: zoldlugas@hotmail.com

Balatonlelle a Balaton déli partján fekvő tradicionális üdülőváros, mely a díszes parkok, színvonalas rendezvények, és a szőlőhegyek nemes borainak köszönhetően vált kiemelkedő, és közkedvelt üdülőhellyé. 1928-ban alakult a Villa-sor (ma a Honvéd utca), amely párhuzamosan helyezkedik el a Balaton-parttal, és amelyen a "Zöldlugas Étterem és Panzió" található.

Ebben az időben építették itt fel a Magyar Köztársasági Elnök nyári rezidenciáját. Balatonlellének több mint 4 km hosszú a fürdésre alkalmas partja. A városban a tó vize sekély, így kisgyermekes családok számára is ideális fürdőhely. A fürdőzésen kívül számos szórakozási és sportolási lehetőség nyújt tartalmas kikapcsolódást nappal és este egyaránt.

A "Zöldlugas" az `50-es években épült, majd 2003-ban lett teljesen felújítva, és kibővítve a panzió résszel.

Panziónktól 150 méterre található a szabad strand, melyet gépkocsi forgalomtól mentes sétányon lehet megközelíteni. A panzióban 3 szoba 3 személyes, 6 szoba pedig 4 személyes, saját fürdőszobás, TV-vel felszerelt, mindegyik pótágyazható. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik.Saját éttermünkben fogyaszthatják vendégeink a reggelit, melyet a szobaár tartalmaz. Az étterem magyaros és nemzetközi ízekkel várja a szálló- és a betérő vendégeket.É

tlapunkon megtalálható a hal-, szárnyas-, és sertéshúsból elkészített ételek széles választéka. Szabad tűzön, bográcsban vagy roston is készítünk ételeket. Ezen kívül természetesen vegetáriánus ételekkel is szolgálhatunk.

Éttermünk egyidőben 70 fő részére tud kényelmes étkezést biztosítani hangulatos teraszán, és fedett éttermében.

Kapcsolat

Balatonlelle, Honvéd utca 4.
Tel: 336 85/ 450 212, vagy +36 30/ 983 7202
E-mail: zoldlugas@hotmail.com

AKTUÁLIS KIADVÁNYAINK

 PARTLAP - A Balaton Lapja A nyár végeztével sem áll meg az élet a Balatonnál!

Idén először érhető el őszi-téli magazinunk, amiben összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes a nyár végeztével is ellátogatni a Balatonra. Ebben az időszakban a legfinomabb balatoni fogások és borok kerülnek majd a fürdőzés helyett a középpontba.