2018. szeptember. 26. (szerda) | Jusztina |

Gasztro

Vitorlás Étterem

Közlekedés

Balatonlelle, Köztársaság utca 14.
Tel: +36 30/ 640 5703
E-mail: vitorlas-etterem@freemail.hu

Az étterem Balatonlelle központjához közel, csendes környezetben található. Kínálata az évek folyamán a vendégek ízléséhez igazodva változik; ma már a magyaros ételek széles választéka mellett a nemzetközi konyha specialitásaival is várja az idelátogatókat.

Az 1999-es nyitás óta folyamatosan bővülünk (a 70 fõs fedett zárható teraszhoz egy 25 fős terem és egy 100 fõs kerthelység is tartozik). Étteremünkben rendezvények (baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, születésnapok, stb.) rendezését is vállaljuk.

A "szolgáltatás" az üzleti élet kifejezése, melyet igyekszünk személyes élménnyé tenni. A vendéglátó szakma szépségét az adja, ha nem csak láthatjuk, hanem viszont is láthatjuk a vendéget. Ekkor érezzük a visszajelzést arról, hogy jól tettük a dolgunkat.

Kapcsolat

Balatonlelle, Köztársaság utca 14.
Tel: +36 30/ 640 5703
E-mail: vitorlas-etterem@freemail.hu

AKTUÁLIS KIADVÁNYAINK

 PARTLAP - A Balaton Lapja A nyár végeztével sem áll meg az élet a Balatonnál!

Idén először érhető el őszi-téli magazinunk, amiben összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes a nyár végeztével is ellátogatni a Balatonra. Ebben az időszakban a legfinomabb balatoni fogások és borok kerülnek majd a fürdőzés helyett a középpontba.