2018. június. 18. (hétfõ) | Levente |

Balatoni hírek

Idén először Partlap magazin őszre és télre is!

2017. 08. 26.

A nyár végeztével sem áll meg az élet a Balatonnál! 

 

Idén először érhető el őszi-téli magazinunk, amiben összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes a nyár végeztével is ellátogatni a Balatonra. Ebben az időszakban a legfinomabb balatoni fogások és borok kerülnek majd a fürdőzés helyett a középpontba. Vállalkozó kedvűeknek ajánljuk, hogy vessék bele magukat a szüreti élmények legjavába. Akik viszont pihenéssel szeretnék tölteni az őszi napokat, azoknak is adatik alkalom bőven kiülni akár valamelyik pincészet teraszára, ahol egy pohár kiváló bor elkortyolgatása mellett a balatoni táj szépségében is gyönyörködhetnek. 

A magazin a Balaton régióban a Tourinform irodákban és a Partlap egész évben nyitvatartó partnerszolgáltatóinál megtalálható. 

PARTLAP fényképe.

Fotó: Orbán Péter

A magazinba online is beletekinthet: https://goo.gl/ky2C8T

Partlap tipp: Ősszel is Balaton! - Nyitott Balaton 2017. szeptember 22. - október 15. között közel 200 program, nyitott pincék, túrák, kultúra, kedvezmények - körben a Balatonon! Az akcióról a www.nyitottbalaton.hu weboldalon tájékozódhat. 

AKTUÁLIS KIADVÁNYAINK

 PARTLAP - A Balaton Lapja A nyár végeztével sem áll meg az élet a Balatonnál!

Idén először érhető el őszi-téli magazinunk, amiben összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes a nyár végeztével is ellátogatni a Balatonra. Ebben az időszakban a legfinomabb balatoni fogások és borok kerülnek majd a fürdőzés helyett a középpontba.