2018. szeptember. 26. (szerda) | Jusztina |

Aktív

Balatoni Bringa Körút

Balatoni Bringa Körút

2015. 07. 10.

A Balatoni Bringa Körút hazánk talán legszebb tájain kanyargó kerékpárút. Különlegessége abban rejlik, hogy a 204 km akár többnapos körtúrára is lehetőséget nyújt, így néhány nap múlva rengeteg élménnyel gazdagodva térhetünk vissza kiindulási pontunkra.

Túraútvonalak

Túraútvonalak

2015. 01. 10.

A Balaton emberemlékezet óta lakott terület. Az itt élők alkalmazkodtak a tó csodás környezetéhez és megtanultak harmóniában élni a természettel. Ebből a harmóniából kaphatunk egy borsónyit, ha úgy döntünk gyalog járjuk be a tavat. A következőkben felsorolunk néhány járt ösvényt...

Balatoni virtuális körséta

Balatoni virtuális körséta

2015. 01. 10.

30-35 ezer évvel ezelőtt a kőzetburok mozgásának következtében medence alakult ki a területen, amelyben összegyűlt a víz. Ez a víztömeg évről-évre gyarapodott, mivel a folyók folyamatosan táplálták, természetes lefolyása pedig nem alakult ki. Így született meg a Balaton, amely hozzávetőlegesen 12 ezer éves.  

Aktív Turizmus

Aktív Turizmus

2015. 01. 07.

A Balaton és vonzáskörzete igényes programjainak, szálláshelyeinek és gasztro kínálatának köszönhetően a családok, baráti társaságok közkedvelt nyári üdülőhelye. A tó és térsége azonban a szezonban való kiemelt szerepe mellett aktív időtöltésre, sportolásra is kiváló lehetőségeket kínál egész évre vonatkozóan.

AKTUÁLIS KIADVÁNYAINK

 PARTLAP - A Balaton Lapja A nyár végeztével sem áll meg az élet a Balatonnál!

Idén először érhető el őszi-téli magazinunk, amiben összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes a nyár végeztével is ellátogatni a Balatonra. Ebben az időszakban a legfinomabb balatoni fogások és borok kerülnek majd a fürdőzés helyett a középpontba.